מהם היתרונות של שמן ציפורן? – חדשות בריאות

כתרופה טבעית לאקנה, קח 3 טיפות שמן ציפורן וערבב אותו עם 2 כפיות דבש גולמי. השאר את התערובת הזו על הפנים שלך ואז שטף אותה במים חמים. ההשפעה נוגדת החמצון של דבש וציפורן תעזור לרפא את האקנה במהירות.

שמן ציפורן מווסת את מערכת העיכול

שמן ציפורן ידוע כטוב למחלות כמו שיפור העיכול, מניעת עצירות וריפוי כיבים. שמן ציפורן ידוע כבעל תכונות מגינות על קיבה ואנטי כיבים.

הוא ממלא תפקיד חשוב בבריאות החניכיים

שמן ציפורן מכיל אאוגנול. לאוגנול השפעה טבעית של הרדמה ואנטי בקטריאלית. שמן ציפורן מסייע בהפחתת דלקת בפה ובחניכיים.

כיצד להשתמש בשמן ציפורן לשיניים?

ראשית, קחו כדור צמר גפן מעוצב וטבלו אותו בשמן ציפורן.
– השרו צמר גפן עם שמן ציפורן באזור מתרחש הכאב והשאירו אותו לזמן מה.
– אם אין לך שמן ציפורן, אפשר להשתמש בציפורן שלמה. הניחו את התרמיל על האזור הפגוע והשאירו אותו עד שהכאב ירגע.
– אם ההשפעה של שמן ציפורן חזקה מדי, יש לדלל אותו בשמן זית.

מהם היתרונות של שמן ציפורן לעור?

זה טוב לאקנה.

– מספק טיפוח עור.

– מונע צניחת עור וקמטים. האטה של ​​הזדקנות מוקדמת.



– מבטיח חיוניות העור על ידי הגברת זרימת הדם בעור.

– מעניק לחות לעור.

איך משתמשים בשמן ציפורן?

– מוסיפים כמה טיפות שמן ציפורן לכוס מים. המים האלה ראויים לשתייה.

– זוהי אחת משיטות השימוש המתאימות ביותר במהלך עיסוי. מומלץ להשתמש בו על ידי ערבוב עם שמנים כמו שמן שומשום ושמן שקדים מתוקים בעת העיסוי.



איך להשתמש בשמן ציפורן לשיער?

שמן ציפורן הוא שמן שניתן להשתמש בו לשיער. ניתן למרוח על שיער. זה מפחית היווצרות קשקשים בשיער. מעניק לשיער חיוניות וחוזק. עוזר לתקן שברים. להשפעות אלה, ערבבו שמן ציפורן ושמן זית בקערה. את התערובת המוכנה מורחים על שורשי השיער על ידי עיסוי. לאחר המתנה של חצי שעה, השיער נשטף. כך הוא מוחל על השיער פעם בשבוע.

היכן משתמשים בשמן ציפורן?

מלבד מתן יתרונות בריאותיים, זהו שמן המשמש במגזרים רבים אחרים.

– יכול לשמש כדוחה יתושים. ריח שמן הציפורן מסעיר חרקים ודוחה אותם. בשביל האפקט הזה אפשר לשים כמה טיפות לאן שלא תרצו שהחרקים יגיעו.

– הוא משמש לעתים קרובות בתעשיית הקוסמטיקה. הוא משמש בשמני עיסוי רבים, קרמים וקרמים, במיוחד להקלה על כאבי ראש. זה גם מפחית מתח.

– הוא מתווסף לסבונים ובשמים. הוא משמש במיוחד בייצור סבון עם אפקט מרגיע ותכונות חיטוי.



– זה עדיף בייצור סיגריות. שמן ציפורן משמש לייצור סיגריות במדינות רבות, במיוחד באינדונזיה. אומרים שסיגריות המיוצרות עם שמן מזיקות פחות.

– ניתן להשתמש בבישול. זה מוסיף טעם אחר למנות.

Leave a Comment