שמעת על שמן ניולי? – החיים

שמן זה, המעניק לחות לעור שלך וגם בעל תכונות אנטי-אייג’ינג, מבולבל לעתים קרובות עם שמן עץ התה, אך למעשה מדובר בשמנים שונים עם השפעות דומות. אין לצרוך שמן ניוליה כמזון, אך ניתן למרוח אותו על העור או לשאוף אותו.

מה השימוש בשמן ניולי?

שמן ניולי הוא מוצר שיכול להופיע בצורות שונות במוצרי טיפוח אישי. למרות שיש לו מגוון רחב של שימושים, חלקם הם כדלקמן: ניתן למרוח שמן ניולי על עור נקי בעזרת שמן נשא. עסו בעדינות את העור לספיגת השמן. אתה יכול להתמקד באזורים בעייתיים של העור. מרחו שמן ניולי על ידי עיסויו לתוך הקרקפת יחד עם שמני נשא. לאחר המתנה של כ-10-15 דקות, ניתן לשמפו ולשטוף את השיער ולהשתמש בו כמסכה לשיער או למרוח אותה על ידי ערבוב עם השמפו. שמן ניולי ניתן להוסיף לשמני עיסוי שהוכנו כבר או להשתמש בשמן קוקוס, שמן זית וכו’. ניתן ליישם אותו גם על ידי ערבוב עם שמני נשא. 2-3 טיפות ב-1 כף שמן נשא יעשו את העבודה. שמן ניולי משמש בארומתרפיה עם שמנים כמו אקליפטוס, טימין ונענע; הוא מיושם על ידי הכנסת כמה טיפות לאמבט אדים, מפזר או קטורת ושאיפה. ההליך מגביר את המיקוד והקשב, תוך הפחתת מתח וטיפול בנדודי שינה. שימו לב שמומלץ להתייעץ עם איש מקצוע לפני השימוש בשמן ניולי. כמו כן, הימנעו ממריחת שמן ניולי ישירות על העור.

מהם היתרונות של שמן ניולי?

לשמן ניולי יתרונות רבים עבור העור, השיער והבריאות הכללית שלך. חלק מהיתרונות הם:

  • הוא מגביר את בהירות העור, מסייע בהסרת צלקות וכתמים, ויעיל בטיפול באקנה.
  • הוא יעיל בשיכוך כאבים, בטיפול בראומטיזם, ריפוי פצעים ודלקות עור, יש לו השפעה אנטי-מיקרוביאלית, הוא משמיד חיידקים ועקיצות חרקים.
  • זהו ריח טבעי לחדר
  • ניתן למרוח אותו על הגוף כדוחה יתושים.
  • זה מונע רבייה של חיידקים ופטריות.
  • זה עוזר לשמור על זרימת דם בריאה.
  • זה עוזר בפתיחת דרכי הנשימה ובכייוח.
  • הַרגָעָה.

לשמן ניולי יש השפעה מזינה, לחות ואנטי אייג’ינג על העור. בשימוש נרחב בתעשיית הקוסמטיקה, מוצר זה משמש גם במי פה, שטיפות פה וקרמים לפצעים ולכוויות. הירח המסתורי

Leave a Comment